Zendingen

Koh-i-Noor Diamonds levert aan klanten wereldwijd.

BEZORGING IN NEDERLAND

Koh-i-Noor Diamonds bezorgt bestellingen binnen Nederland altijd aangetekend via de pakketservice van Postnl. Dit betekent dat u moet tekenen voor ontvangst. Wij verzoeken u om daar rekening mee te houden bij het opgeven van het bezorgadres (thuis of werk).

Wij streven er naar om orders direct de eerstvolgende werkdag te verwerken. De levertijd bedraagt bij directe betaling doorgaans 1-2 werkdagen. In het weekend geplaatste orders worden op maandag verwerkt.

Voor orders boven de € 200,- euro worden geen verzend kosten in rekening gebracht. Voor orders lager dan € 200,- euro is uw bijdrage € 4,95.

NIET THUIS?

Postnl biedt uw bestelling tweemaal aan op uw bezorgadres. Indien u ook de tweede keer niet thuis bent om uw bestelling in ontvangst te nemen, wordt het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde Postkantoor. Daar kunt u het binnen 3 weken afhalen op vertoon van uw legitimatiebewijs.

BEKIJK ORDER- EN VERZENDSTATUS ONLINE

U kunt de status van uw bestelling(en) altijd vinden onder ‘order status’ in uw account. Mocht de levertijd uitlopen, dan ontvangt u van ons tijdig bericht.

Uw bestelling heeft als status ‘verzonden’, maar u heeft na 3 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan achterhalen wij de bezorgstatus van uw bestelling bij Postnl.

INTERNATIONALE ORDERS

Koh-i-Noor Diamonds bezorgt ook internationaal. Als inwoner van de Europese Unie kunt u bestellingen direct doen via ons online bestelsysteem. Aan de hand van uw adres krijgt u een indicatie van de verzendkosten en de levertijd.

Woont u buiten de EU? Neem dan contact met ons op voor een inschatting van de verzendkosten en de levertijd.